HAKKIMIZDA

Hakkımızda yazısı Tuana Dantel, 1993 Yılında Kurulan Klass Dantel & Serteks Tekstil ortak girişimi ile kurulmuş Dantel Sektöründe hizmet veren Butik bir mağazadır. Gelinlik ve ev tekstili alanında müşteri memnuniyeti ilkesi ile Fatih İstanbul’da büyüyerek kurumsallaşan Tuana Dantel; 2019 yılında “Tuana Dantel kumaş gelinlik tekstil ith. İhr. San. Tic. Ltd.şti. ” ünvanı ile Eminönü Fatih de kurulmuştur.

Gelinlik abiye ve ev tekstili sektöründe dantel, kenar bant, saten, tül, simli ve desenli tül gibi ürün çeşitliliği ile, modaya yön veren firmalar arasında konusunda uzman ekibi ile devam etmektedir. Tuana Dantel kendi bünyesinde ithalat ve ihracat hizmetleri vermek üzere kurmuş olduğu Sultanhamam’daki showroomunda modaya yön veren ürünleri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Kendi bünyesinde bulunan tül imalatı ve dantel işleme atölyesi ile ürünlerini zamanında ve lâyıkıyla modacılara ve ev tekstil sektörüne sunmaktadır.

Tuana Dantel birçok hususda ve moda evlerinin en gözde ürünlerini süsleyen dantelleri ile sektöründe aranan ve takip edilen firmalar arasında öncü firmalar arasında yerini almıştır. Tuana Dantel, zaman içerisinde dünyada sektör gelişimini çok yakından takip ederek ihracat hacminide en üst seviyeye taşımayı ilke edinmiştir.